Autómentés &
Gépkocsiszállítás


Több éves

tapasztalat a gépjárműszállítás területén

Megbízható és

korszerű technikai felszereléssel rendelkezem a szakszerű autószállításra

A legrövidebb

időn belül megkezdem a mentést vagy a szállítást

Több autó

szállítása is lehetséges egyszerre

Az autószállítás és az autómentés menete szinte teljesen megegyezik. Ebben az esetben is fontos tudni, hogy milyen típusú a gépjármű, és hogy hova történik a szállítás.

A telefonos egyeztetést követően az autómentőként elindulok, hogy mihamarabb megkezdhessem a szállítást. Megérkezem a helyszínre, megfelelően rögzítem a járművet vagy a szállítandó tárgyat, végül elszállítom azt a kívánt helyre.

Autómentés és gépjárműszállítás belföldön és külföldön is garantáltan szakszerűen és megbízhatóan!
autószállítás, autómentés külföldön és belföldön egyaránt, gépjármű ügyintézés,  magyarországi forgalomba hozatallal kapcsolatos teljes körű ügyintézés, gépjármű átírás, gépjármű honosítás, regisztrációs adó ügyintézés, biztosítási ügyintézés, eredetiségvizsgálat, műszaki vizsgáztatás, gépjármű forgalomba helyezés, átírás, felelősségbiztosítás kötés, műszaki vizsgáztatás, vontatási szolgáltatás

Az autószállításra és autómentésre nem csak akkor lehet gondolni és megrendelni, ha baleset történt vagy a gépjármű üzemképtelenné válik, hanem bármely esetben, amikor csak szeretné az autóját vagy bármilyen járművét eljuttatni egy adott célpontra.

Gyakori kérések: autóstalálkozók, kiállítások, külföldről Magyarországra szállítás, vezetés gátoltsága esetén a sofőr helyett

Tudnivaló: Akár külföldről, akár belföldről történik az gépjárműszállítás, mindig kellő körültekintést és szakmai odafigyelést igényel. Számomra elengedhetetlen, hogy minden körülményről tájékoztatva legyek, hogy a lehető legprofibb autószállítást hajthassam végre, hiszen az adott gépjármű méretéhez kell igazítani az autószállításhoz szükséges technikai eszközöket is.

Szinte mindenkinek az autómentés szó hallatán elsőként a karambolok és az autóbalesetek jutnak az eszébe, de sokszor az is előfordul, hogy a gépjármű egyszerűen műszaki meghibásodá révén magától leáll, nem gurul tovább. Az újabb típusú gépjárműveknél elfordulhat az is, hogy valamely meghibásodás esetén leblokkolja a járművet, ezzel megakadályozva, hogy utunkat tovább folytathassuk.

Jó tudni: Nem szabad pánikba esni! Amikor megtörténik a baj, és az autó akár műszaki okokból, akár baleset következménye miatt leállni kényszerült, akkor is őrizze meg hidegvérét. Az autómentés ma már profin kivitelezhető, és a lehető legrövidebb idő alatt a megadott helyszínre sietek, hogy a segítségére legyek. 

Célom, hogy az ügyfeleim igényeit a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgáljam szakszerű és megbízható autómentéssel. Eszközeim korszerűek, és az európai elvárásoknak is megfelelnek, így biztosítva ügyfeleimnek a nyugat-európai színvonalú szolgáltatást.

Karambolos autók, quadok, munkagépek (2500 kg önsúlyig) lakókocsik, veterán autók, alacsony vagy ültetett sport- és versenyautók szállítását is vállalom. Szakszerű autómentés és autószállítás külföldön és belföldön is.

Amennyiben autószállításra van szüksége, akkor hívjon bizalommal!

Készséggel állok rendelkezésére.