Segítségre van szüksége?


Keressen!


Kapcsolat

Küldjön üzenetet!

Adatbázist nem alkotunk, kapcsolatfelvétel után az adatait töröljük.

Hívjon:

00 36 70 291 33 91


Vélemények

 • István
  Gábor! Köszönöm a munkádat, mindennel meg voltam elégedve. Ha szükség lesz rá, legközelebb is téged kereslek.
  István
  Budapest
 • Mária
  Szeretettel ajánlom mindenkinek a Gábor Autómentés szolgáltatásait. Precíz, megbízható, magas szaktudású és mindenkor mosolygós kollégájuk igazi segítség volt nekünk.
  Mária
  Lajosmizse
 • Fecó
  Drága barátomat, Gyurmát mindenkinek ajánlom aki autó szállítással és gépjármű ügyintézés el kapcsolatosan keres szakembert.
  Fecó
  Kecskemét
 • József
  Balatonnál akadtunk el, és hazáig kellett visszavinni kocsinkat. Elmondhatom, hogy ezzel a fiatalemberrel akkor találkoztunk először, de egy életre emlékezetes marad. Családunk bizalma felé örökre megmarad.
  József
  Salgótarján

Célunk, hogy az ügyfeleink igényeit a lehető legmagasabb színvonalon elégítsük ki szakszerű és megbízható autómentéssel. Eszközeink korszerűek, és az európai elvárásokat is túlszárnyalják, így biztosítva ügyfeleinket, hogy hazai környezetben is nyugat-európai színvonalú szolgáltatást kaphassanak.

autószállítás, autómentés külföldön és belföldön egyaránt, gépjármű ügyintézés,  magyarországi forgalomba hozatallal kapcsolatos teljes körű ügyintézés, gépjármű átírás, gépjármű honosítás, regisztrációs adó ügyintézés, biztosítási ügyintézés, eredetiségvizsgálat, műszaki vizsgáztatás, gépjármű forgalomba helyezés, átírás, felelősségbiztosítás kötés, műszaki vizsgáztatás, vontatási szolgáltatás

Karambolos autók, quadok, munkagépek (2500 kg önsúlyig) lakókocsik, veterán autók, alacsony vagy ültetett sport- és versenyautók szállítását is vállaljuk. Szakszerű autómentés és autószállítás külföldön és belföldön egyaránt.

Külföldi okmányokkal rendelkező gépjármű magyarországi forgalomba helyezése teljes körű ügyintézéssel. Vállalkozásunk több éve autóbehozatallal, -szállítással, -mentéssel és a külföldről behozott autók magyarországi forgalomba helyezésével, okmányirodai ügyintézésével, valamint műszaki vizsgáztatással és kötelező felelősség biztosítás megkötésével foglalkozik. A forgalomba helyezéssel kapcsolatos összes ügyintéznivalót elvégezzük, azaz a forgalomba helyezéshez szükséges műszaki vizsgáztatást vagy honosítást, regisztrációs adó ügyintézését, eredetiségvizsgát, az okmányirodai teendők elvégzésével együtt.